Wijkteam Brukske, even voorstellen...

Dave Groenen

Ik ben Dave Groenen en als gebiedscoördinator werkzaam voor de gemeente Venray. Voor de wijkteams Landweert en Brukske ben ik de regisseur en heb nauw contact met de wijkteamleden. 

Heeft u bijvoorbeeld vragen met betrekking tot openbare ruimte, uw buurt, zorg of veiligheid? Misschien zijn er persoonlijke problemen waar u eens over wilt praten? Deze vragen kunt u stellen rechtstreeks aan de wijkteamleden of het algemene emailadres brukske@wijkteamvenray.nl. Ook bij twijfel mag u ons opzoeken, we zijn altijd een luisterend oor.

Verder is iedere woensdagmiddag tussen 14.00u en 17.00u een wijkteamlid in het Stekske aanwezig voor al uw vragen. U hoeft zich hier niet voor aan te melden. 

Tot ziens in de wijk.

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 0478-523333
Coert van den Heuvel

Coert van den Heuvel

Ik ben Coert van den Heuvel en werkzaam als Wijk en complexbeheerder bij Wonen-Limburg. Onze doelstelling is om samen met ons netwerk en de mensen uit de wijk te werken aan een prettige leef- en woonomgeving.

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 088 - 385 0800
Rob Fries

Rob Fries

Ik ben Rob Fries zit in het Wijkplatform Brukske, Activiteitenvereniging Brukske, Jeugd Carnaval Brukske en Wijkcentrum.

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06-22570282
foto Hans Coenders

Hans Coenders

Hallo, Ik ben Hans Coenders en werkzaam bij de afdeling Stad,  Dorpen en Wijken van de gemeente Venray. Wij willen samen met u als wijkbewoner zorgdragen voor een veilige, schone en prettig leefbare omgeving. Tot ziens in uw wijk.

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 0478 - 523758
marjo raijmakers

Marjo Raijmakers

Mijn naam is Marjo Raijmakers, maatschappelijk werker bij Synthese. Als maatschappelijk werker bied ik o.a. individuele ondersteuning. Samen met de hulpvrager kijk ik naar de eigen kracht en mogelijkheden van de hulpvrager en zijn omgeving (familie, vrienden, buurt).
Daarnaast ben ik lid van Wijkteam ’t Brukske. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich prettig voelen op de plek waar ze wonen. 
Heeft u een vraag over de buurt waarin u woont of over uw persoonlijke situatie? Als lid van het wijkteam ondersteun ik u in het vinden van oplossingen. We kijken samen met u wat u zelf kan en wat anderen in uw omgeving kunnen betekenen.
Heeft u vragen, zorgen of ideeën neem gerust contact op met mij of een van de andere wijkteamleden.

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06 - 4781 2060

Jaimy Arts

Wijkverpleegkundige. Meer infomatie volgt.

Esther van Lee

Wijkagent. Meer informatie volgt.

Mieke Cruijsberg

Opbouwwerker. Meer informatie volgt.

Linda Katelaan

Boa. Meer informatie volgt.

logo wijkteam brukske