Wijkteam Centrum Centrum-West, even voorstellen...

Ingrid van Cleef

Ingrid van Cleef

Hallo, ik ben Ingrid van Cleef, werkzaam voor de gemeente Venray en regisseur van de wijkteams Centrum/Centrum West en Veltum. De wijkteams zijn er voor alle inwoners van deze twee wijken. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over zorg en welzijn of maakt u zich zorgen over de leefbaarheid in de buurt? Of voelt u zich wel eens eenzaam en wilt u graag mede wijkbewoners ontmoeten, neemt u dan gerust contact op met het wijkteam. Wij denken graag met u mee. U kunt ook contact met ons opnemen voor een medewijkbewoner.

Tot ziens in de wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06-233 673 03
Marcel Deenen

Marcel Deenen

Ik ben wijkagent voor Venray West. Venray West bestaat uit de wijken: Venray Centrum – Venray Centrum West - Oranjebuurt – Veltum – De Brabander. De dorpen: Ysselsteyn – Vredepeel – Merselo – Leunen –   Veulen – Heide. Binnen het gebied vallen ook onder andere ook bedrijventerrein Smakterheide en Keizersveld ,  scholengemeenschap Raaylandcollege,  Sportpark De Wieën en Viecuri ziekenhuis.

Samen met de andere wijkagenten zijn wij verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen ons gebied. Samen met collega’s van het basisteam Venray-Gennep, ondersteunende politiediensten,  andere veiligheidspartners, hulpverlenende instanties en uiteraard de bewoners werken wij voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw dorp, wijk of buurt. Uw informatie is daarbij van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de leefbaarheid en/of veiligheid in uw omgeving, neem dan gerust contact met ons op.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0900 - 8844
foto Harold Jacobs

Harold Jacobs

Hallo,
Ik ben Harold Jacobs, Wijkagent voor Venray West, werkzaam bij de politie Venray-Gennep. Ik ben als wijkagent aanspreekpunt voor de inwoners. Samen met mijn partners probeer ik een bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Maar uiteraard ook met u als bewoner. U weet immers als geen ander wat er speelt in de wijk. Mocht u mij in de wijk zien, spreek mij dan gerust aan….

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0900 - 8844
foto Peter Gommans

Peter Gommans

Hallo, Ik ben Peter Gommans en werkzaam bij de afdeling Veiligheid en Handhaving van de gemeente Venray. Wij willen samen met u als wijkbewoner zorgdragen voor een veilige, schone en prettig leefbare omgeving. Mocht het nodig zijn hebben we de bevoegdheid om op te treden en het opleggen van een proces verbaal. Maar voorkomen is beter dan betalen. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478 - 523 333

Jack Poels

Als Wijk & Complexbeheerder van Wonen Limburg heb ik veel contact met de bewoners in  Centrum en Centrum-West. Wij als Wonen Limburg vinden het belangrijk om aan dit wijkteam deel te nemen. Leefbaarheid, veiligheid en het welzijn in de wijk/gemeente staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met de bewoners werken we aan duurzame projecten. Elke bijdrage die wij hier aan kunnen leveren gaan we niet uit de weg.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • Tel: 088 - 385 0800

Teun van Gelder

Hallo, mijn naam is Teun van Gelder en ik werk als opbouwwerker en jongerenwerker bij Synthese. Ik ondersteun groepen burgers bij het organiseren en opzetten van diverse initiatieven. Ook bestaande bewonersorganisaties als dorps- en wijkraden, jongerencentra en activiteitencentra kunnen op mijn ondersteuning rekenen. Wilt u zelf of met medebewoners iets organiseren voor de wijk? Of bent u onderdeel van een vrijwilligersorganisatie en heeft u behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact op met mij!

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 36 34 16 29
foto Annemie Coenders

Annemie Coenders

Samen kun je veel en sta je sterk.

Mijn naam is Annemie Coenders en naast dat  ik ben werkzaam als verpleegkundige bij de Zorggroep  Groene Kruis thuiszorg, ben ik ook de sociale wijkverpleegkundige bij U in de wijk Centrum-Centrum-West. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen de Huisartsenpraktijk Antoniusveld en aanspreekpunt voor de dorpen: Leunen, Veulen en Heide. Als verpleegkundige in uw wijk bied ik graag advies, zorg en ondersteuning aan bewoners uit uw wijk.

Samen met u en uw naasten zoeken en werken aan  oplossingen en mogelijkheden, die bij U en uw omgeving  passen. Met mijn wijkteam, Centrum, Centrum-West, streven wij ernaar, met respect,  mensen zolang mogelijk  zelfstandig te laten wonen en leven.

Ook met vragen over wonen en welzijn,  ten aanzien van U zelf of uw buurtbewoners kunt u bij mijn collega’s en mij terecht. Dus heeft U vragen, bel, laat het ons weten via mail of telefoon. 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 - 220 380 32

Moniek Seijkens

Mijn naam is Moniek Seijkens. Ik werk als maatschappelijk werker bij Synthese. Naast individuele ondersteuning voor mensen, ben ik lid van het wijkteam Centrum – Centrum-West. Samen met u als bewoner van de wijk en de wijkteamleden willen wij er voor zorgen dat u in een fijne en veilige wijk woont. Heeft u een vraag over de wijk of bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie? Als lid van het wijkteam ondersteun ik u in het vinden naar oplossingen. We gaan dan samen kijken wat u zelf kan en wat anderen in uw omgeving kunnen betekenen. Heeft u vragen of zorgen, neem gerust contact op met mij of een van de leden van het wijkteam. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478-752 167
Sanne Nooijens

Sanne Nooijens

Mijn naam is Sanne Nooijens en ik werk voor MEE, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt. Op alle gebieden en voor alle leeftijden. Dit kan al in een paar gesprekken, maar soms duurt de ondersteuning wat langer. De ondersteuning is altijd tijdelijk. Samen verkennen we de vragen en kijken we wat de beste eerstvolgende stap is. Ik weet veel van verschillende regelingen en vind het belangrijk dat iemand uiteindelijk zelf weer verder kan.  Met of zonder passende begeleiding.
 
Daarnaast ben ik contactpersoon van de Buurtcirkel in Veltum en Centrum. Een groep mensen die bij elkaar in de buurt wonen, hun talenten en vaardigheden voor elkaar inzetten en samen leuke dingen doen. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 088 – 4653870
logo wijkteam landweert