Wijkteam Brukske, even voorstellen...

Dave Groenen

Ik ben Dave Groenen en als gebiedscoördinator werkzaam voor de gemeente Venray. Voor de wijkteams Landweert en Brukske ben ik de regisseur en heb nauw contact met de wijkteamleden. 

Heeft u bijvoorbeeld vragen met betrekking tot openbare ruimte, uw buurt, zorg of veiligheid? Misschien zijn er persoonlijke problemen waar u eens over wilt praten? Deze vragen kunt u stellen rechtstreeks aan de wijkteamleden of het algemene emailadres brukske@wijkteamvenray.nl. Ook bij twijfel mag u ons opzoeken, we zijn altijd een luisterend oor.

Verder is iedere maandagavond tussen 18.00u en 20.00u een wijkteamlid in het MFC-Brukske aanwezig voor al uw vragen. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Tot ziens in de wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478-523333
Coert van den Heuvel

Coert van den Heuvel

Ik ben Coert van den Heuvel en werkzaam als Wijk en complexbeheerder bij Wonen-Limburg. Onze doelstelling is om samen met ons netwerk en de mensen uit de wijk te werken aan een prettige leef- en woonomgeving.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 088 - 385 0800
Rob Fries

Rob Fries

Ik ben Rob Fries zit in het Wijkplatform Brukske, Activiteitenvereniging Brukske, Jeugd Carnaval Brukske en Wijkcentrum.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06-22570282
foto Hans Coenders

Hans Coenders

Hallo, Ik ben Hans Coenders en werkzaam bij de afdeling Stad,  Dorpen en Wijken van de gemeente Venray. Wij willen samen met u als wijkbewoner zorgdragen voor een veilige, schone en prettig leefbare omgeving. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478 - 523758

Esther van Lee

Ik ben Esther van Lee, sinds 2018 de wijkagent van het Brukske.
Op de maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur is het inloopspreekuur in het MFC. 
Ik ben er dan samen met Coert van den Heuvel van Wonen Limburg en eventueel andere aanwezige wijkteamleden.
Heeft U vragen, opmerkingen, problemen, op wat voor gebied dan ook…….wees welkom en samen kijken we hoe we dit gaan aanpakken… 

U kunt mij mailen op:  esther.van.lee@politie.nl
Volg mij op instagram: wijkagent_esthervanlee
Bellen kan ook op het algemene nummer 0900-8844. (geen spoed)
Bij spoed 112.

 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • nummer 0900-8844

Mieke Cruijsberg

Mijn naam is Mieke Cruijsberg, opbouwwerker bij Synthese.
Ik ondersteun bewonersinitiatieven die zich richten op het plezieriger en prettiger wonen in gemeente Venray.
Ik ben graag in contact met de mensen zelf, in de wijk, om te horen wat zij vinden en hoe zij zaken ervaren.
Zo heb ik contact met het wijkplatform Brukske, Spelen Doe je Zo, Wijkcentrum (MFC Brukske), SamenisKracht, Bachtuin, speelcoach Henkie en nog veel meer.

Zelf ben ik opgegroeid in het Brukske en vind ik het een mooie kleurrijke en talentvolle wijk.
Ik heb er altijd (en nu nog steeds) met veel plezier gewoond.
Iedereen heeft een talent, maar lang niet iedereen is zich hiervan bewust. Soms is het juist goed om gewoon ergens aan te haken, om mee te beginnen, om er uiteindelijk achter te komen wat jouw talent is.
Samen met elkaar, voor & door wijkbewoners. En waar nodig ondersteund door professionals.
Samen met wijkbewoners ga ik graag op ontdekkingsreis, want komt iets van jezelf of vanuit de wijk, dan staat het langer overeind dan als professionals het bepalen. Samen de schouders eronder, niet alleen.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 17 43 30 93 / 077- 20 11 321

Mery Verhoeven

Hoi, ik ben Mery Verhoeven en verpleegkundige in opleiding. Als lid van het wijkteam sta ik klaar voor alle bewoners - jong en oud – van Brukske en Landweert. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen huisartsenpraktijk Wieënhof en huisartsenpraktijk Landweert (Buitenlust).

U kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van zorg en welzijn. Dit kunnen vragen zijn over eenzaamheid, vervoer of lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar ook voor vragen over bijvoorbeeld opvoeden, financiën of veiligheid in en om het huis denk ik graag met u mee.

Als wijkverpleegkundige ben ik aanspreekpunt voor de dorpen Oirlo en Castenray. U kunt bij mij en mijn collega’s terecht met alle vragen over wonen en welzijn.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06-52 66 94 39

Hetty Straten

Mijn naam is Hetty Straten, ik werk als maatschappelijk werker bij Synthese.
Als lid van het wijkteam zet ik me in, samen met de andere wijkteamleden, voor het welzijn van alle bewoners van Brukske.   

Als maatschappelijk werker sta ik klaar voor mensen die vragen hebben of problemen ervaren op het gebied van relaties (met partner, kinderen, buren, familie, of andere mensen in hun omgeving), ook bij rouw als het gaat om het verwerken van verlies (bij overlijden maar ook bij verlies van baan of inkomen) of als er problemen zijn op het gebied van financiën en gezondheid. Ook als er problemen zijn in het ouderschap, als ouders zijn gescheiden en de relatie en omgang tussen ex-partners niet goed verloopt.

Heeft u vragen of wilt u me spreken dan ben ik telefonisch bereikbaar op mijn werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag en op de andere werkdagen staan mijn collega maatschappelijk werkers van Synthese u graag te woord.
 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 36 32 13 38

Harry van de Kruijs

Hallo, ik ben Harry van de Kruijs, samen met Esther van Lee wijkagent voor Brukske, werkzaam bij de politie Venray-Gennep. Ik ben als wijkagent aanspreekpunt voor de inwoners. Samen met mijn partners probeer ik een bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Maar uiteraard ook met u als bewoner. U weet immers als geen ander wat er speelt in de wijk. Mocht u mij in de wijk zien, spreek mij dan gerust aan.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0900-8844
logo wijkteam brukske