Wijkteam Centrum Centrum-West, even voorstellen...

Ingrid van Cleef

Ingrid van Cleef

Hallo, ik ben Ingrid van Cleef, werkzaam voor de gemeente Venray en regisseur van de wijkteams Centrum/Centrum West en Veltum. De wijkteams zijn er voor alle inwoners van deze twee wijken. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over zorg en welzijn of maakt u zich zorgen over de leefbaarheid in de buurt? Of voelt u zich wel eens eenzaam en wilt u graag mede wijkbewoners ontmoeten, neemt u dan gerust contact op met het wijkteam. Wij denken graag met u mee. U kunt ook contact met ons opnemen voor een medewijkbewoner.

Tot ziens in de wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06-233 673 03
Marcel Deenen

Marcel Deenen

Ik ben wijkagent voor Venray West. Venray West bestaat uit de wijken: Venray Centrum – Venray Centrum West - Oranjebuurt – Veltum – De Brabander. De dorpen: Ysselsteyn – Vredepeel – Merselo – Leunen –   Veulen – Heide. Binnen het gebied vallen ook onder andere ook bedrijventerrein Smakterheide en Keizersveld ,  scholengemeenschap Raaylandcollege,  Sportpark De Wieën en Viecuri ziekenhuis.

Samen met de andere wijkagenten zijn wij verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen ons gebied. Samen met collega’s van het basisteam Venray-Gennep, ondersteunende politiediensten,  andere veiligheidspartners, hulpverlenende instanties en uiteraard de bewoners werken wij voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw dorp, wijk of buurt. Uw informatie is daarbij van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de leefbaarheid en/of veiligheid in uw omgeving, neem dan gerust contact met ons op.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0900 - 8844
foto Peter Gommans

Peter Gommans

Hallo, Ik ben Peter Gommans en werkzaam bij de afdeling Veiligheid en Handhaving van de gemeente Venray. Wij willen samen met u als wijkbewoner zorgdragen voor een veilige, schone en prettig leefbare omgeving. Mocht het nodig zijn hebben we de bevoegdheid om op te treden en het opleggen van een proces verbaal. Maar voorkomen is beter dan betalen. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478 - 523 333

Jack Poels

Als Wijk & Complexbeheerder van Wonen Limburg heb ik veel contact met de bewoners in  Centrum en Centrum-West. Wij als Wonen Limburg vinden het belangrijk om aan dit wijkteam deel te nemen. Leefbaarheid, veiligheid en het welzijn in de wijk/gemeente staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met de bewoners werken we aan duurzame projecten. Elke bijdrage die wij hier aan kunnen leveren gaan we niet uit de weg.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • Tel: 088 - 385 0800

Teun van Gelder

Hallo, mijn naam is Teun van Gelder en ik werk als opbouwwerker en jongerenwerker bij Synthese. Ik ondersteun groepen burgers bij het organiseren en opzetten van diverse initiatieven. Ook bestaande bewonersorganisaties als dorps- en wijkraden, jongerencentra en activiteitencentra kunnen op mijn ondersteuning rekenen. Wilt u zelf of met medebewoners iets organiseren voor de wijk? Of bent u onderdeel van een vrijwilligersorganisatie en heeft u behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact op met mij!

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 36 34 16 29
foto Annemie Coenders

Annemie Coenders

Samen kun je veel en sta je sterk.

Mijn naam is Annemie Coenders en naast dat  ik ben werkzaam als verpleegkundige bij de Zorggroep  Groene Kruis thuiszorg, ben ik ook de sociale wijkverpleegkundige bij U in de wijk Centrum-Centrum-West. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen de Huisartsenpraktijk Antoniusveld en aanspreekpunt voor de dorpen: Leunen, Veulen en Heide. Als verpleegkundige in uw wijk bied ik graag advies, zorg en ondersteuning aan bewoners uit uw wijk.

Samen met u en uw naasten zoeken en werken aan  oplossingen en mogelijkheden, die bij U en uw omgeving  passen. Met mijn wijkteam, Centrum, Centrum-West, streven wij ernaar, met respect,  mensen zolang mogelijk  zelfstandig te laten wonen en leven.

Ook met vragen over wonen en welzijn,  ten aanzien van U zelf of uw buurtbewoners kunt u bij mijn collega’s en mij terecht. Dus heeft U vragen, bel, laat het ons weten via mail of telefoon. 

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 - 220 380 32

Saar Bloemers

Mijn naam is Saar Bloemers. Ik ben als mantelzorgondersteuner van Synthese gekoppeld aan het Steunpunt Mantelzorg Venray en daarnaast ook werkzaam als ouderenadviseur bij Synthese. In beide functies bied ik individuele ondersteuning aan mensen. Dat kan zijn voor advies, maar ook om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen. Ook zijn er collectieve activiteiten, zoals bijeenkomsten organiseren, de mantelzorgnieuwsbrief maken of een training Blijf in Balans, waar ik bij betrokken ben.
Als lid van het wijkteam Centrum – Centrum-West vind ik het belangrijk dat de inwoners zich betrokken voelen bij hun wijk en zich medeverantwoordelijk voelen voor hun leef- en woonplezier. Ik vind het mooi om met inwoners in gesprek te gaan over hoe er gezorgd kan worden voor een fijne en veilige wijk. Heeft u een vraag over de wijk of bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie? Als lid van het wijkteam ondersteun ik u in het vinden van oplossingen. We gaan dan samen kijken wat u zelf kan en wat anderen in uw omgeving kunnen betekenen. Heeft u vragen of zorgen, neem gerust contact op met mij of een van de leden van het wijkteam. Tot ziens in uw wijk.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 0478 517339 / 06 55385023

Noƫlle Swillens

Hallo, mijn naam is Noëlle Swillens. Ik werk bij MEE Noord en Midden Limburg. MEE helpt mensen met een beperking bij het zo zelfstandig mogelijk meedoen in de samenleving.

Als cliëntondersteuner van MEE geeft ik uitleg over ingewikkelde zaken. Of het nu gaat om opvoeding, ontwikkeling, werk, wonen, geldzaken of regelgeving. Ik denk met u mee om samen een goede oplossing te vinden. Zodat u zelf weer verder kunt. Ik ga uit van wat u nodig heeft om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te zijn. Om weer mee te kunnen doen in de samenleving. Als het kan met hulp van uw familie, vrienden en andere betrokkenen. Deze ondersteuning van MEE heet cliëntondersteuning. Ook de mensen om u heen, uw netwerk, kunnen hier gebruik van maken.

Heeft u een vraag voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving? Maakt u zich zorgen? Neem dan gerust contact met mij op!

Tot ziens in de wijk!

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 088 - 465 35 12
logo wijkteam landweert