De wijkverpleegkundigen, even voorstellen...

foto Annemie Coenders

Annemie Coenders

Samen kun je veel en sta je sterk.

Mijn naam is Annemie Coenders en naast dat  ik ben werkzaam als verpleegkundige bij de Zorggroep  Groene Kruis thuiszorg, ben ik ook de sociale wijkverpleegkundige bij U in de wijk Centrum-Centrum-West. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen de Huisartsenpraktijk Antoniusveld en aanspreekpunt voor de dorpen: Leunen, Veulen en Heide en de wijk Oranjebuurt. Als verpleegkundige in uw wijk bied ik graag advies, zorg en ondersteuning aan bewoners uit uw wijk.

Samen met u en uw naasten zoeken en werken aan  oplossingen en mogelijkheden, die bij U en uw omgeving  passen. Met mijn wijkteam, Centrum, Centrum-West, streven wij ernaar, met respect,  mensen zolang mogelijk  zelfstandig te laten wonen en leven.

Ook met vragen over wonen en welzijn,  ten aanzien van U zelf of uw buurtbewoners kunt u bij mijn collega’s en mij terecht. Dus heeft U vragen, bel, laat het ons weten via mail of telefoon. 

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06 - 220 380 32
Ashe Arts

Ashe Arts

Ik ben Ashe Arts, wijkverpleegkundige bij Proteion Thuiszorg Venray. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen het wijkteam Veltum, huisartsenpraktijk Veltum, huisartsenpraktijk Meerlo-Wanssum en ik ben aanspreekpunt voor de dorpen Geijsteren, Wanssum en Blitterswijck. Als wijkverpleegkundige help ik mensen met een zorg- of verplegingsvraag. Binnen het wijkteam is dit vooral gericht op preventie en voorlichting. Samen met de wijkbewoners willen we zorgen voor een fijne en veilige wijk, welke voorziet in wat zijn bewoners nodig heeft. Dus hebt u vragen/zorgen of ideeën dan nodig ik u uit contact op te nemen.

 

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06-158 709 52

Mery Verhoeven

Hoi, ik ben Mery Verhoeven en verpleegkundige in opleiding. Als lid van het wijkteam sta ik klaar voor alle bewoners - jong en oud – van Brukske en Landweert. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen huisartsenpraktijk Wieënhof en huisartsenpraktijk Landweert (Buitenlust).

U kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van zorg en welzijn. Dit kunnen vragen zijn over eenzaamheid, vervoer of lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar ook voor vragen over bijvoorbeeld opvoeden, financiën of veiligheid in en om het huis denk ik graag met u mee.

Als wijkverpleegkundige ben ik aanspreekpunt voor de dorpen Oirlo en Castenray. U kunt bij mij en mijn collega’s terecht met alle vragen over wonen en welzijn.

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06-52 66 94 39
logo wijkteam kerkdorpen