De wijkverpleegkundigen, even voorstellen...

foto Annemie Coenders

Annemie Coenders

Samen kun je veel en sta je sterk.

Mijn naam is Annemie Coenders en naast dat  ik ben werkzaam als verpleegkundige bij de Zorggroep  Groene Kruis thuiszorg, ben ik ook de sociale wijkverpleegkundige bij U in de wijk Centrum-Centrum-West. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen de Huisartsenpraktijk Antoniusveld en aanspreekpunt voor de dorpen: Leunen, Veulen en Heide en de wijk Oranjebuurt. Als verpleegkundige in uw wijk bied ik graag advies, zorg en ondersteuning aan bewoners uit uw wijk.

Samen met u en uw naasten zoeken en werken aan  oplossingen en mogelijkheden, die bij U en uw omgeving  passen. Met mijn wijkteam, Centrum, Centrum-West, streven wij ernaar, met respect,  mensen zolang mogelijk  zelfstandig te laten wonen en leven.

Ook met vragen over wonen en welzijn,  ten aanzien van U zelf of uw buurtbewoners kunt u bij mijn collega’s en mij terecht. Dus heeft U vragen, bel, laat het ons weten via mail of telefoon. 

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06 - 220 380 32

Marilène Vermeulen

Hallo, 
Mijn naam is Marilène Vermeulen, ik ben werkzaam als verpleegkundige in de wijk bij de organisatie Proteion. Op dit moment ben ik bezig met een hbo-opleiding voor verpleegkundige. 
Als wijkverpleegkundige ben ik een aanspreekpunt voor iedereen rondom het gebied van zorg en welzijn. Hierbij kunt u denken aan vragen rondom het lichamelijke en geestelijke gebied, maar ook vragen over veiligheid en eenzaamheid. 

U kunt mij vinden in de wijk Veltum en een gedeelte van het centrum. Daarnaast ben ik met mijn werk als wijkverpleegkundige ook nog terug te vinden in het gebied Bergen, Gennep, Venray en omstreken. 
Heeft u een vraag voor uzelf of voor iemand anders in de omgeving van Veltum, mag u gerust contact met mij opnemen. 

Tot ziens in de wijk! 
 

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06-52669520

Wout Schaeffers

Hallo allemaal, mijn naam is Wout Schaeffers en ben 22 jaar.

Ik ben vanaf mijn 16e werkzaam in de zorg, ik heb in 2020 bij Proteion thuiszorg stage gelopen. Vanaf 2022 ben ik werkzaam als verpleegkundige bij Proteion, wellicht kennen bewoners mij vanuit de thuiszorg. Ik ben onder andere werkzaam in  Brukske, we leveren hier de directe zorg aan huis. 

Sinds enkele jaren is er in Nederland veel veranderd op het gebied van de gezondheidszorg. De wetten en regelgeving zijn vaak erg complex. Er wordt vanuit verschillende kanten eerst gekeken wat iemand zelfstandig nog kan of wat mogelijk familie, partner of buren nog zouden kunnen betekenen.

Bij mij kan u terecht voor vragen rondom zorg en welzijn. Hierbij kan gedacht worden aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid, maar ook aan eenzaamheid, vervoer, veiligheid in huis. Contact opnemen met mij mag, hier zijn geen kosten aan verbonden en er is ook geen verwijzing nodig. Ik denk graag met u mee en kijk mee met oplossingen.
 

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06-25 08 29 62
logo wijkteam kerkdorpen