De wijkverpleegkundigen, even voorstellen...

foto Annemie Coenders

Annemie Coenders

Samen kun je veel en sta je sterk.

Mijn naam is Annemie Coenders en naast dat  ik ben werkzaam als verpleegkundige bij de Zorggroep  Groene Kruis thuiszorg, ben ik ook de sociale wijkverpleegkundige bij U in de wijk Centrum-Centrum-West. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen de Huisartsenpraktijk Antoniusveld en aanspreekpunt voor de dorpen: Leunen, Veulen en Heide en de wijk Oranjebuurt. Als verpleegkundige in uw wijk bied ik graag advies, zorg en ondersteuning aan bewoners uit uw wijk.

Samen met u en uw naasten zoeken en werken aan  oplossingen en mogelijkheden, die bij U en uw omgeving  passen. Met mijn wijkteam, Centrum, Centrum-West, streven wij ernaar, met respect,  mensen zolang mogelijk  zelfstandig te laten wonen en leven.

Ook met vragen over wonen en welzijn,  ten aanzien van U zelf of uw buurtbewoners kunt u bij mijn collega’s en mij terecht. Dus heeft U vragen, bel, laat het ons weten via mail of telefoon. 

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06 - 220 380 32

Mery Verhoeven

Hoi, ik ben Mery Verhoeven en verpleegkundige in opleiding. Als lid van het wijkteam sta ik klaar voor alle bewoners - jong en oud – van Brukske en Landweert. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam binnen huisartsenpraktijk Wieënhof en huisartsenpraktijk Landweert (Buitenlust).

U kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van zorg en welzijn. Dit kunnen vragen zijn over eenzaamheid, vervoer of lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar ook voor vragen over bijvoorbeeld opvoeden, financiën of veiligheid in en om het huis denk ik graag met u mee.

Als wijkverpleegkundige ben ik aanspreekpunt voor de dorpen Oirlo en Castenray. U kunt bij mij en mijn collega’s terecht met alle vragen over wonen en welzijn.

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06-52 66 94 39

Marilène Vermeulen

Hallo, 
Mijn naam is Marilène Vermeulen, ik ben werkzaam als verpleegkundige in de wijk bij de organisatie Proteion. Op dit moment ben ik bezig met een hbo-opleiding voor verpleegkundige. 
Als wijkverpleegkundige ben ik een aanspreekpunt voor iedereen rondom het gebied van zorg en welzijn. Hierbij kunt u denken aan vragen rondom het lichamelijke en geestelijke gebied, maar ook vragen over veiligheid en eenzaamheid. 

U kunt mij vinden in de wijk Veltum en een gedeelte van het centrum. Daarnaast ben ik met mijn werk als wijkverpleegkundige ook nog terug te vinden in het gebied Bergen, Gennep, Venray en omstreken. 
Heeft u een vraag voor uzelf of voor iemand anders in de omgeving van Veltum, mag u gerust contact met mij opnemen. 

Tot ziens in de wijk! 
 

  • (Please enable JavaScript to view this email address)
  • 06-52669520
logo wijkteam kerkdorpen