Wijkteam Landweert, even voorstellen...

Dave Groenen

Gebiedsregisseur van wijkteam Brukske en Landweert,  werkzaam voor de gemeente Venray. Meer informatie volgt.

Teun van Gelder

Hallo, mijn naam is Teun van Gelder en ik werk als opbouwwerker en jongerenwerker bij Synthese. Ik ondersteun groepen burgers bij het organiseren en opzetten van diverse initiatieven. Ook bestaande bewonersorganisaties als dorps- en wijkraden, jongerencentra en activiteitencentra kunnen op mijn ondersteuning rekenen. Wilt u zelf of met medebewoners iets organiseren voor de wijk? Of bent u onderdeel van een vrijwilligersorganisatie en heeft u behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact op met mij!

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 36 34 16 29
foto Anita Janssen

Anita Janssen

Hallo ik ben Anita Janssen en werkzaam als verpleegkundige bij Proteion Thuiszorg. Als wijkverpleegkundige ben ik ook werkzaam in het wijkteam Landweert en binnen de Huisartsenpraktijk Buitenlust. Als verpleegkundige in de wijk en de dorpen Castenray, Oirlo, Oostrum en Smakt bied ik ondersteuning aan bewoners die zorg nodig hebben. Met mijn wijkteam help ik mensen zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Ook bewoners die vragen hebben over Zorg en Welzijn voor zichzelf of voor andere buurtbewoners kunnen bij mij en mijn collega's terecht. Door samen te werken aan zorg staan we allemaal sterker. Heeft u vragen:

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 - 526 692 94
foto Richard Jacobs

Richard Jacobs

Hoi, ik ben Richard Jacobs. Als wijkbeheerder van Wonen Limburg heb ik veel contact met de bewoners in Veltum, Landweert en Centrum/Centrum-West. Wij als Wonen Limburg vinden het belangrijk om in deze wijkteams deel te nemen. Veiligheid en leefbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke bijdrage die wij hier aan kunnen leveren gaan we niet uit de weg.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 088 - 385 0800

Wiel Rengs

Informatie volgt nog over Wiel Rengs op deze website.

Jolanda van der Weiden

Algemeen maatschappelijk Werker Synthese, informatie over haar volgt nog.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 57 93 57 18

Wilco Lucassen

Complexbeheerder Wonen Limburg, informatie over hem volgt nog.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 54 28 32 39

Josephine van Els

Ik stel me graag even voor,

Ik ben Josephine van Els, werkzaam voor Metggz, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg voor jong tot oud. Ik ondersteun mensen met een psychische kwetsbaarheid bij u in de straat of wijk. Mensen met psychische problemen komen meestal op eigen kracht al een heel eind, zeker als zij in hun omgeving kunnen vertrouwen op mensen die hen ondersteunen, een naaste, een buurtgenoot, een vrijwilliger echter soms is dat niet toereikend of aanwezig en is professionele begeleiding gewenst. Als lid van het sociaal wijkteam vind ik samenwerking tussen cliënten, naasten , buren en hulpverleners erg belangrijk, goed aansluiten bij signalen, vragen en het stimuleren van de eigen mogelijkheden is een uitdaging. Mocht u voor uzelf of iemand uit uw omgeving/buurt een vraag hebben of zich zorgen maken, hebt u wellicht een inspirerend idee dan sta ik daar graag voor open! Neem gerust contact met mij of een ander wijkteamlid op.

Ik zie u in de wijk!

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 06 211 237 71
Sanne Nooijens

Sanne Nooijens

Mijn naam is Sanne Nooijens en ik werk voor MEE, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt. Op alle gebieden en voor alle leeftijden. Dit kan al in een paar gesprekken, maar soms duurt de ondersteuning wat langer. De ondersteuning is altijd tijdelijk. Samen verkennen we de vragen en kijken we wat de beste eerstvolgende stap is. Ik weet veel van verschillende regelingen en vind het belangrijk dat iemand uiteindelijk zelf weer verder kan.  Met of zonder passende begeleiding.
 
Daarnaast ben ik contactpersoon van de Buurtcirkel in Veltum en Centrum. Een groep mensen die bij elkaar in de buurt wonen, hun talenten en vaardigheden voor elkaar inzetten en samen leuke dingen doen. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op.

 • (Please enable JavaScript to view this email address)
 • 088 – 4653870
logo wijkteam landweert